Tuesday, June 30, 2015

Persiapan Hari Raya Bersama Lazada Malaysia

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015:

Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 



Antara barangan Lazada Malaysia yang saya pilih untuk persiapan Hari Raya kelak:

(IMPORT)Nikon D3300 24.2MP Black + 18-55mm Lens + 8GB Sandisk Ultra + Bag 
 
Sebab pilih kamera Nikon:
Selain menawarkan diskaun yang hebat, kamera ni sangat penting untuk merakam detik bersejarah masa raya kelak. Boleh pose di mana-mana bersama keluarga, rakan dan sanak saudara di kampung.

ASUS X453MA-BING-WX249B NOTEBOOK,INTEL N3540 2.16GHZ,2GB,500GB,14.0",W8.1 WITH BING,PURPLE
 
Sebab pilih notebook asus:
Saya lebih gemar beronline guna laptop sebab lebih lancar dan cepat berbanding telefon pintar. Berminat nak beli laptop asus ni untuk upload gambar saya sekeluarga semasa raya kelak. Kuih raya, kek, biskut, dekorasi rumah sempena raya ni. Sambil tu boleh update entry blog dengan lancar. Harga promosi yang sangat murah!

Big Stripe Travel Luggage ABS + PC Blue 
 
Sebab pilih beg travel:
Sangat sesuai beli beg travel besar macam ni. Nak balik beraya mesti nak muatkan lebih banyak barang dalam beg. Ada roda lagi tu. Boleh heret je, tak perlu angkat bagai. Mudah, ringan dan cepat kerja memunggah barang ke dalam bonet kereta.
------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

1 comment:

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

JEMPUT Singah jika sudi..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html